Corner Extension in Surrey

Corner Extension in Surrey

Interior design

PROJECT DATA

Location: Confidential, London, UK
Ward: Confidential
Conservation Area: N/A
Local Authority: Confidential
Site/Property: 1940 End of Terrace house
Project: Two-storey Corner extension, partial Interior remodelling/re-design of the existing Ground and first floors, structural strengthening, technological upgrade and retrofitting
Status: Final Design

Case Studies
On Site Now

ABOUT

This project involves a double storey extension to a house, built around 1940. The position on the site and the design have been developed in order to have a gentle transition between the existing brick-made fabric and the new addition, and to give the best connection with the rear garden. The completely frameless glazed corner junction on two floors together with the full height sliding shading devices become the main architectural feature of this project.

 

swipe

PROJECT DATA

Location: Confidential, London, UK
Ward: Confidential
Conservation Area: N/A
Local Authority: Confidential
Site/Property: 1940 End of Terrace house
Project: Two-storey Corner extension, partial Interior remodelling/re-design of the existing Ground and first floors, structural strengthening, technological upgrade and retrofitting
Status: Final Design

SHARE THIS PROJECT


SEE ALL PROJECTS